Γεώργιος Μολφέτας

¨Το μεγαλύτερο χωριό απ’όσα πήγες κι είδες, η γη πετρώδης και σκληρά παράγουσα νταήδες. Χωριό πολύ φιλότιμο κι ανδρειωμένο μέρος, ο κόσμος τις απόκριες ντύνεται σκουμποέρος…¨

Γεώργιος Μολφέτας

Ποιοι είμαστε

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Η ιστοσελίδα  dilinata.gr πρόκειται για μια πρωτοβουλία χωριανών από την Αθήνα και το «μεγάλο χωριό» , όπου έχει ως μέλημα  να ενώσει διαδικτυακά τους απανταχού Διλινάδες.  Σκοπός είναι να προβληθεί η ιστορία, η κουλτούρα και οι ομορφιές του τόπου μας και των ανθρώπων του και παράλληλα να καταγραφούν τα όποια… κακώς κείμενα.
Όσον αφορά τη «γέννηση» αυτού του μέσου προέκυψε από τη διάθεση για αυτοοργάνωση και αλληλεγγύη του χωριού μας  ,όσο αυτό είναι δυνατό,  στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.  Αναφορικά με τη «ταυτότητα» μας δεν είμαστε «όργανο»  κάποιας παράταξης ή κάποιου άλλου φορέα και ουσιαστικά θέλουμε να αποτελέσουμε τη …ΦΩΝΗ όλων των Διλινάδων.
Τον ρόλο των διαχειριστών της ιστοσελίδας έχουν αναλάβει  οι Πέτρος Διακάτος, Ελένη Τζωρτζάτου και Άγγελος Σκλαβουνάκης . Ο ρόλος των διαχειριστών είναι …διορθωτικός  και όχι… παρεμβατικός, και θα υπάρχει «πείραγμα» στα κείμενα που στέλνετε , μόνο σε περίπτωση ορθογραφικού λάθους ή κάποιας δυσνόητης πρότασης.
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθε περισσότερα Αποδοχή