Γεώργιος Μολφέτας

¨Το μεγαλύτερο χωριό απ’όσα πήγες κι είδες, η γη πετρώδης και σκληρά παράγουσα νταήδες. Χωριό πολύ φιλότιμο κι ανδρειωμένο μέρος, ο κόσμος τις απόκριες ντύνεται σκουμποέρος…¨

Γεώργιος Μολφέτας

Ο εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων καταδικάζει την αποτρόπαια δολοφονία και απαντά!

 Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού,είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες πράξεις κανιβαλισμού και δολοφονίας δεν συνάδουν με το ήθος, την κουλτούρα και την αξιοπρέπεια των Διλινάδων!
Συγχαρητήρια στο σύλλογο προστασίας ζώων Κεφαλονιάς για το σπουδαίο έργο του και μπράβο στην κ. Μαρίνα και τους εθελοντές για την σπουδαία προσφορά τους.
Ο σύλλογος μας είναι και θα είναι αρωγός σε ότι χρειαστείτε για την περίθαλψη της μικρής Μιλλαγκρος και σε ότι άλλο χρειάζεται ο σύλλογος σας!
Θεωρούμε όμως άδικο να βάζουμε στο ίδιο τσουβαλι μια ολόκληρη κοινωνία, με μεγάλη ευαισθητοποιήση και με πολλά κατοικίδια που ζουν στα σπίτια και τις αυλές του χωριού μας.Επίσης  να σας υπενθυμίσω ότι απο τα Διλινάτα έχει πρόσβαση η μισή Κέφαλονια αλλά κυρίως λόγω μεγάλου ορεινού όγκου προσελκύει πολλούς κυνηγούς,όχι μόνο από τη Κέφαλονια αλλά και από άλλα μέρη της χώρας μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την έρευνα για το εντοπισμό στοιχειων!

 

                                                                                                                   Εκ μέρους του Δ.Σ 

                                                                                                                      ο Α/πρόεδρος

                                                                                                                  Σπύρος Κουνάδης

                                

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθε περισσότερα Αποδοχή