Γεώργιος Μολφέτας

¨Το μεγαλύτερο χωριό απ’όσα πήγες κι είδες, η γη πετρώδης και σκληρά παράγουσα νταήδες. Χωριό πολύ φιλότιμο κι ανδρειωμένο μέρος, ο κόσμος τις απόκριες ντύνεται σκουμποέρος…¨

Γεώργιος Μολφέτας

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΛΙΝΑΔΩΝ

 
Δεν είναι μόνο ότι έκοψαν το ρεύμα στο ιστορικό ξενοδοχείο Μπάσειο (δωρεά του ευεργέτη Ευάγγελου Τυπάλδου Μπασιά για δωρεάν διαμονή Διλινάδων και εκδηλώσεων), δεν είναι μόνο ότι χρόνια ολόκληρα κράτος και Δημοτική αρχή δεν απέδιδαν στο χωριό και στους κατοίκους τα αντισταθμιστικά οφέλη από τις ανεμογεννήτριες για κοινοτικά έργα και την ειδική έκπτωση του ρεύματος της ΔΕΗ, δεν είναι μόνο ότι αδιαφορούν εν γένει για τα χωριά και τα έχουν εγκαταλείψει τελείως, δεν είναι μόνο ότι δεν ξέρουν να εκφρασθούν, να μιλήσουν και να συζητήσουν με σύνεση στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, δεν είναι μόνο ότι χρησιμοποιούν εκφράσεις πεζοδρομίου καπνίζοντας και ειρωνεύοντας κατοίκους, Συλλόγους και τοπικούς Συμβούλους που πασχίζουν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο τους, έχουν και το θράσος να απειλούν και να αποκλείουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας που δεν συμφωνεί μαζί τους και δεν τους λέει συνέχεια… «ότι διατάξεις άρχοντά μου».
Σημειωτέον ότι εμείς εδώ στα Διλινάτα… ακόμη περιμένουμε εδώ και δύο χρόνια από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και των αρμόδιων τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου τα αντιπλημμυρικά έργα του χωριού που έπρεπε να έχουν γίνει εξ` αρχής που τοποθετήθηκαν παράνομα και καταχρηστικά, χωρίς περιβαλλοντικές μελέτες οι ανεμογεννήτριες πάνω από το χωριό σε πολύ κοντινή ευθεία απόσταση από τα σπίτια.
 
Το μόνο που έχουμε εισπράξει όλοι οι κάτοικοι των Διλινάτων, χρόνια ολόκληρα τώρα, από τις τελευταίες Δημοτικές Αρχές του περίφημου «Μαφιόζικου Καποδιστριακού Συστήματος», ασύστολα ψέματα και υποσχέσεις από πολιτικάντηδες και επαγγελματίες Μαυρογιαλούρους.
 
Ακούστε παρακάτω το ηχητικό και τα όσα ενδιαφέροντα λέει ο τοπικός σύμβουλος Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος, για τις ανεπίτρεπτες μεθόδους των τοπικών «αρχόντων», εις βάρος του χωριού και των απανταχού Διλινάδων.
 
 
 
Βίντεο από Πηγή: inkefalonia.gr
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
Τάσος Τζωρτζάτος: «Με δόλιο και «σατανικό» τρόπο η Δημοτική Αρχή έκοψε το ρεύμα στο "Μπάσειο" στα Διλινάτα» (http://www.inkefalonia.gr/koinonia/56165-tasos-tzortzatos-me-dolio-kai-sataniko-tropo-i-dimotiki-arxi-ekopse-to-reyma-sto-mpaseio-sta-dilinata)
                                                          https://www.youtube.com/watch?v=txK-_jV8EaQ
 
ΠΗΓΗ:athamastos.blogspot.gr
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθε περισσότερα Αποδοχή