Γεώργιος Μολφέτας

¨Το μεγαλύτερο χωριό απ’όσα πήγες κι είδες, η γη πετρώδης και σκληρά παράγουσα νταήδες. Χωριό πολύ φιλότιμο κι ανδρειωμένο μέρος, ο κόσμος τις απόκριες ντύνεται σκουμποέρος…¨

Γεώργιος Μολφέτας

Με όνειρα, φιλοδοξίες και πολλές απουσίες ξεκίνησαν σήμερα τα Διλινάτα

Ένας άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας φάνηκε να πνέει σήμερα το απόγευμα κατά την πρώτη συγκέντρωση των Διλινάτων, ενόψη της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Ο παρουσία στο τιμόνι του συλλόγου ενός θρύλου του ποδοσφαίρου της Κεφαλονιάς, η ενίσχυση του ρόστερ και η επιστροφή στην ενεργό δράση κάποιων παραγόντων, που πέρσι παρακολοθούσαν την πορεία της ομάδας από λίγο πιο μακριά, ενισχύουν την άποψη ότι οι προ πενταετίας πρωταθλητές επανέρχονται δυναμικά στην διεκδίκηση της κορυφής του ποδοσφαίρου της Κεφαλονιάς. Η πρώτη συνάντηση περιείχε κυρίως την ομιλία του Θόδωρου Βουκελάτου προς τους παίκτες που έδωσαν το παρόν, αλλά και τα δύο από τα πολλά νέα αποκτήματα, όπως μας είπε η διοίκηση, που ακόμη δεν έχουν αφιχθεί. Ξεχώρισε η παρουσία του Χρήστου Σπυρόπουλου, με καταγωγή από την Κεφαλονιά από την πλευρά της μητέρας του, αλλά και αυτή του Τάσου Κλειτογιάννη, που ήρθε από τον Πάγκε και στα 30 του χρόνια αναζητά νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες με τα χρώματα των Διλινάτων. Το πρόγραμμα, εκτός από την ομιλία περιείχε λίγο τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις χαλάρωσης. Φέτος, στο πλευρό του Θόδωρου Βουκελάτου θα βρίσκεται ως φυσικός αρχηγός αυτής της ομάδας, ο Χρήστος Τζωρτζάτος, που θα αγωνιστεί κανονικά ωστόσο θα έχει κάποιες αρμοδιότητες παραπάνω αναφορικά με την προπόνηση. Όπως μας είπε ο ίδιος χαριτολογώντας «με μπαστούνι θα με πάρετε από το γήπεδο». Από την επόμενη εβδομάδα η προετοιμασία θα ξεκινήσει κανονικά με δυνατές προπονήσεις και κάποια φιλικά στη συνέχεια, πριν από την έναρξη του Κυπέλλου στα τέλη του μήνα. Από την πλευρά της διοίκησης παραβρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο ο Φώτης Κουνάδης, ο Κώστας Βαρτελάτος, ο Νίκος Τζωρτζάτος και ο Στάθης Αναλυτής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος / http://efimeridakefalonia.gr

 

 

 

 

 

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθε περισσότερα Αποδοχή