Γεώργιος Μολφέτας

¨Το μεγαλύτερο χωριό απ’όσα πήγες κι είδες, η γη πετρώδης και σκληρά παράγουσα νταήδες. Χωριό πολύ φιλότιμο κι ανδρειωμένο μέρος, ο κόσμος τις απόκριες ντύνεται σκουμποέρος…¨

Γεώργιος Μολφέτας

Τρίτωσε... το ΚΑΛΌ στο Μεξικό για το Γεράσιμο Λιγνό!

Ούτε ένα ούτε δύο…αλλά ΤΡΊΑ μετάλλια χάρισε ο Γεράσιμος Λιγνός στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Κεφαλονιά! Με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο κατέκτησε τη τρίτη θέση στα 100μ. ύπτιο, τη τρίτη θέση στα 100μ. πρόσθιο με νέο πανελλήνιο και ατομικό ρεκόρ και τη δεύτερη θέση στα 200μ. μεικτή.

Το πείσμα του και η θέληση του να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος με μόνο αντίπαλο τον εαυτό και τις προσδοκίες του, τον έστειλαν τρεις φορές στο βάθρο, τιμώντας όλους τους Έλληνες και υψώνοντας την ελληνική σημαία μας!

Φυσικά σε όλη την διαδρομή του είχε την απόλυτη στήριξη της οικογένειας του, που αν και μοιρασμένη στο Μεξικό και τη Κεφαλονιά δε σταμάτησε να είναι δίπλα του κάθε λεπτό και σε συνεχή επικοινωνία με τον παραολυμπιονίκη μας! Η αδελφή του Δέσποινα και ο μπαμπάς του Σπύρος ήταν εκεί με τη καρδιά τους και την αγάπη τους. Τα μάτια τους ήταν κολλημένα στην οθόνη για το χρυσό παιδί τους (παρά τη διαφορά ώρας) και γέμιζαν με δάκρυα χαράς κάθε φορά που τον έβλεπαν να κατακτά το στόχο του, στηρίζοντας την Αλεξία και τον Γεράσιμο που βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά!

Όλοι εμείς οι φίλοι σου σας ευχόμαστε καλή επιστροφή στο νησί μας και εις ανώτερα σε όποιο στόχο και να θέσεις τωρα! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς για τις νίκες, τη χαρά και τη συγκίνηση που μας χάρισες! Να σαι πάντα καλα!

 

Η ανάρτηση του Γεράσιμου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

 

Η ανάρτηση της αδελφής του Δέσποινας.

Ανάρτηση της Χριστίνας μας!

 

Η τρελή Αλεξία μας! 

H όμορφη οικογένεια 

 

 

 

Στιγμές χαλάρωσης

 

Ευχές από το φίλο του Γρηγόρη!

Πάντα χαμόγελα και επιτυχίες! Σε ευχαριστούμε!!

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθε περισσότερα Αποδοχή