Γεώργιος Μολφέτας

¨Το μεγαλύτερο χωριό απ’όσα πήγες κι είδες, η γη πετρώδης και σκληρά παράγουσα νταήδες. Χωριό πολύ φιλότιμο κι ανδρειωμένο μέρος, ο κόσμος τις απόκριες ντύνεται σκουμποέρος…¨

Γεώργιος Μολφέτας

Το ημερολόγιο των Δηλινάδων της Αθήνας!

 

Κυκλοφόρησε το πρωτότυπο  ημερολόγιο του συλλόγου των  απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας που είναι αφιερωμένο στις μεγάλες μορφές του χωριού.

¨Το μεγαλύτερο χωριό απ’όσα πήγες κι είδες, η γη πετρώδης και σκληρά παράγουσα νταήδες…» έγραφε ο Γιώργος Μολφέτας για τα Δηλινάτα (όπως είναι η σωστή ορθογραφία τους) και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στο ημερολόγιο που  εξέδωσε  ο Σύλλογος απανταχούΔηλινάδων της Αθήνας.

Σε αυτή την έκδοση   υπάρχει το βιογραφικό και η δράση δώδεκα  Δηλινάδων που η φήμη τους ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Κεφαλονιάς

Ζωγράφοι, ηθοποιοί, μουσικοί, συγγραφείς  πολιτικοί, αθλητές και λόγιοι του «μεγάλου χωριού»  πιάνονται χέρι- χέρι  σε έναν διαχρονικό Δηλινεϊκό μπάλο μέσα στο πέρασμα των εποχών .

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το ημερολόγιο μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του συλλόγου ή εναλλακτικά:

 

στο τηλέφωνο του Συλλόγου :2103212913

 

στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: (https://www.facebook.com/groups/168054359038/)

 

και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.